Passa al contingut principal

Qui som

El món universitari català s’uneix per defensar els drets civils i la democràcia


Integrants de la majoria d’universitats catalanes denunciem la deriva antidemocràtica, la vulneració de drets i la repressió que viu la societat catalana per part de l’Estat.

Universitats Catalanes pels Drets Civils és una iniciativa de professorat, estudiants, treballadors i representants d’universitats i centres de recerca de Catalunya, que volem fer visibles la gran quantitat d’accions en defensa dels drets civils i la democràcia que es duen a terme en la comunitat universitària i científica catalana.

Reivindiquem la missió de la universitat com a inspiradora del pensament crític, dels valors democràtics i dels drets polítics i civils. Reclamem la llibertat dels presos polítics.


Aquest blog compta amb l’adhesió de la Taula del Personal Universitari de Catalunya i d’integrants de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de Vic (UVic) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


Podeu contribuir a aquest blog informant-nos dels actes que s'organitzen i les declaracions dels òrgans de govern i representació de les universitats catalanes a través d'aquest formulari.

Contacte:  universitatspelsdretscivils@gmail.com
Seguir el twitter  @univXdrets